Mennesker

Sven Christian Apenes – Partner

Sven Christian er utdannet jurist og har jobbet innen forsikring i mer enn 20 år, sist som Senior Vice President for Lockton Companies AS.

Han har bred erfaring med forsikring av transaksjoner, styreansvarsforsikringer, profesjonsansvarsforsikringer og kriminalitetsforsikringer inkludert cyber-forsikringer.

Sven Christian har deltatt i mange store transaksjoner i inn- og utland, han har vært megler for ansvarsforsikringen for flere av de største advokatfirmaene i Norge samt bistått større internasjonale børsnoterte selskaper med børsintroduseringer og styreansvarsforsikringer.

Sven Christian evner med sin forretningsforståelse å finne gode og pragmatiske løsninger på komplekse problemstillinger. Han er høyt anerkjent blant sine kunder og i forsikringsmarkedet.

svenchristian.apenes@optrarisk.com

mob. +47 926 52 793

Kjersti Setså Jensen – Partner

Kjersti Setså Jensen er utdannet økonom og har jobbet med finans og forsikringsmegling i mer enn 15 år, sist som Senior Vice President for Lockton Companies AS.

Hun har bred erfaring med megling og rådgivning i forbindelse med transaksjoner, styreansvarsforsikringer, profesjonsansvarsforsikringer og kriminalitetsforsikringer inkludert cyber-forsikringer.

Kjersti har bidratt til forsikringsløsninger i mange store transaksjoner i inn- og utland. Hun har også vært megler for ansvarsforsikringen for flere av de største advokatfirmaene i Norge. I tillegg har Kjersti bistått større internasjonale børsnoterte selskaper med deres styreansvarsforsikringer.  Kjersti har også bistått flere kunder med forsikringer av børsintroduseringer og BBI insurance.

Kjersti evner med sin forretningsforståelse å finne gode og pragmatiske løsninger på komplekse problemstillinger. Hun er høyt anerkjent av sine kunder og i forsikringsmarkedet.

kjersti.s.jensen@optrarisk.com

mob.+47 951 65 082

nb_NONO